fredag den 13. marts 2009

Første par sokker


Jeg elsker strikkede sokker, men nu er der efterhånden huller i alle dem, som farmor lavede til mig for nogle år siden. Jeg tror, jeg fik fire eller fem ens par med perfekt pasform, samme farve alle sammen, men nu er de ved at være helt færdige.
Jeg gider ikke gå på sådan en klumpet knoldestopning, som jeg sikkert ville få lavet, jeg og gider ikke lære at stoppe dem ordentligt.
Nu har jeg fået lavet mit første par (fanfare).
De er ok. De er lidt løse i skaftet, og jeg havde ikke lige luret den med at starte samme sted på garnet til begge sokker, så striberne passer sammen, sok nr.2 blev fejlmålt (husk, lad være med at gøre ting, der kræver tankevirksomhed, når man er segnefærdig af træthed, men bare liiiige skal...), så jeg måtte lave tåen om, da jeg i udhvilet tilstand konstaterede, at den var en hel del for kort. Nå ja, og så er der vist noget med strikkefastheden. I hvert fald er de mønstrede striber blevet meget forskellige.
Men pyt med alle deres små mangler og skavanker! Jeg har selv lavet dem!!!!!

3 kommentarer:

Frau Putz sagde ...

Jamen de er da fine! Skønne farver.
Du kan evt. købe noget elastiktråd og sy rundt i skaftet, hvis de er så løse, at de falder ned.
- og jeg strikker altså heller aldrig strikke-fastheds-prøver! :o)

Birgitte Hansen sagde ...

Joo det er da dejligt med hjemmestrikkede ;D

For jer som bare gerne vil have et par billige sokker, fandt jeg os denne hjemmeside www.sockz.dk - tjek den ud..

Jacob sagde ...

rigtig nice :-) - meeennn jeg tror nu hellere jeg vil købe mine uldsokker ... selv om jeg nyder mine hyggesokker meget ! http://sokkeposten.dk/hyggesokker/